Magamról

                                                                Köszöntelek, Kedves olvasó!

 

Huszárné Vass Edina vagyok, született léleklátó, de én jobb szeretem magam inkább önismereti útra segítőnek hívni. Barátaim szerint egy földre szállt angyal, talán mert a közelemben mindenki kinyílik,megnyugszik és jobban rá lát az életére, mint azelőtt, hogy találkoztunk volna. Hihetetlen hosszú és sokszor elég fájdalmas utat jártam be, ezernyi mélypontot megéltem, mire felmertem vállalni a képességeimet a világ előtt. A hosszú úton, megismertem önmagam és az érzelmeink működését az Univerzum törvényszerűségeit. Ezek az utak olyan ösvényekre vezettek, amin keresztül segítek másoknak is  meglátni a fénnyel, boldogsággal, örömmel teli utat.

Látom a  hozzám fordulók életét, múltját,jelenét, jövőjét, elakadásaikat. Mégis, mindenkit az önismeret útjára kalauzolok. Nem adok biztos válaszokat, a hozzám fordulók életében, hanem végig vezetem, hogy tud odáig eljutni, ahová szeretne, hiszen a jövő bizony nincs teljesen kőbe vésve. Döntéseink, hozzáállásunk a dolgokhoz, percek alatt megváltoztatják a jövőképet. A múlt az más, azt mindig tiszta marad. Nem szoktam tanácsokat adni, sem utasításokat mit tegyenek vagy mit ne. Megmutatom a lehetséges utakat, különböző nézőpontokon keresztül, hogy lehet eljutni a vágyott élethez, de a döntést mindig mindenkinek magának kell meghozni. Tapasztalatom szerint,mindenki egy biztos térképet kíván kapni egyből az életéhez. Pedig egyetlen biztos van az életben a folyamatos változás. Hiszem, hogy hosszú távon, csak úgy tudunk mi, emberek boldogok lenni,ha felelősséget vállalunk az életünkért és hajlandóak vagyunk érte tenni, fejlődni.Az út olykor nehéz, néha könnyebb,de végig fogom a kezed ,hogy eljuss, oda ahová vágysz.

  • Megmutatom meglátni azt, ami előtted rejtve van, amit látóként látok benned.
  • Megmutatom, hogy fogadd el önmagad és, hogy ne  törj össze a terhek alatt.
  • Megmutatom, mi gátol téged az utadon, legyen az szerelem, munka vagy bármi ami az életedben fontos.
  • Segítek az életednek boldog szárnyakat adni, hogy te is mellettem repülj, mert én már tudom, hogy létezik könnyű út is.

Ha úgy érzed segíthetek, keress, hívj, olvasd az oldalam.

Higgy magadban, én bízom benned!  🙂  Szeretettel: Edina

“Egyes egyedül gondolataid okoznak neked fájdalmat. Egyetlen elméden kívüli dolog sem sérthet meg vagy árthat neked semmi módon. Belőled indul ki minden, ami uralkodhat rajtad és elnyomhat. egyedül te alakítod sorsodat. A világon semminek nincs hatalma arra, hogy beteggé, szomorúvá, gyöngévé vagy elesetté tegyen.”

/Csodák tanítása/

 

Itt kérhetsz tőlem személyes konzultációs időpontot, kérlek írd le röviden, mi az amiben segítségedre lehetek, mert szeretném látni ,tényleg én vagyok-e  az, aki neked ebben segítségedre lehet. Köszönöm a bizalmad!

Emailen keresztül: belsoharmonia@gmail.com

Facebookon keresztül: https://www.facebook.com/belsoharmonia.edinaleleklatoval